DİYARBAKIR / BAĞLAR - Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KAYNARTEPE MAH. NÜKHET COŞKUN CAD. NO 218 A BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Teknoloji ve bilim ışığında çağdaş bireyler yetiştiren öncü bir meslek lisesi olmak
Misyon
Yarın bugündür diyen, geleceğe güvenle bakan, üretken, çağdaş yeniliklere açık gençler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz Kızlar BOCCE dalında İl İkincisi Olmuştur( 2018 ). DART Turnuvası Erkekler ve Kızlarda İl Şampiyonluğu ( 2018 ), Oryantirik İl birinciliği( 2020 ), Genç Erkekler Bowling Turnuvası İl İkinciliği ( 2021 ), Genç Kızlar Bowling Turnuvası İl Üçüncülüğü ( 2021 ), Sağ ve Sol Bilek Güreşi Bölge Şampiyonu ( 2022 ), Bocce turnuvasında Kız ve Erkeklerde İl Birinciliği ( 2022 ), Bilek Güreşi Erkekler Türkiye üçüncülüğü ( 2022 ), Bilek Güreşi Kızlar Bölge Üçüncülüğü ( 2022 ), Bilek Güreşi Erkekler İl birinciliği ( 2022 ), İl bazında kızlarda sağ ve sol bilek, erkeklerde sol kol bilek güreşi birinciliği ( 24 Kasım 2022 )
Öğretim Şekli :Tam gün
08:20- 15:30
DOĞALGAZ
Bütün Şehir İçi Araçlar okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Diyarbakır için merkez olarak tanımlandırılan ofis mevkisine yürüme mesafesi ile 10 dakikakdır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Merkez ilçelerden Bağlar İlçesinde bulunmaktadır,Koşuyolu Parkı´nın karşısında mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Adrese dayalı kayıt alınmakta. ( Sınavsız )
Dart, Bocce, Bilek Güreşi, Oryantirik, Bowling